Liczba porcji: 4

Koszt: średni

Czas przygotowania: 40min

Stopień trudnosci: łatwy

Kaloryczność: średnia


Polska

Polska

Bób firmowy II

Składniki

800 g młodego bobu
150 g papryki konserwowej
100 g boczku wędzonego
natka pietruszki
sól i pieprz do smaku

Sposób przygotowania Bób firmowy II

Bób opłukać, zalać wrzącą wodą, ugotować pod przykryciem. Pod koniec gotowania posolić. Boczek pokrajać w kostkę, częściowo stopić, dodać obrany bób, zmieloną paprykę, posiekaną natkę pietruszki, chwilę poddusić i doprawić.

Przepis Bób firmowy II dodany 2009-02-14 14:22

Ocen ten przepis

Średnia ocen: 0
Oddano 0 głosów
Drukuj ten przepis Poleć ten przepis innym
Komentarze:
Komentarz:
Podpis:
Teraz ogladasz przepis Bób firmowy II
Zobacz także inne Dodatki oraz:

Strona główna

Wszystkie przepisy

Encyklopedia składników

Poradnik kucharza

O Nas

Dodaj własny przepis

Szukanie zaawansowane

Ciekawe strony

Tapety

Kontakt

Promuj stronę

Newsletter

Bezpłatny newsletter kulinarny, wpisz swój email!

Sonda

Jak często gotujesz?
Codziennie
Co dwa dni
Dwa razy w tygodniu
Raz w tygodniu
Rzadziej niż raz w tygodniu
Rzadziej niż raz w miesiącu
Nigdy

Losowy składnik

Jajko
Jajko