Liczba porcji: 4

Koszt: 鈔edni

Czas przygotowania: 40min

Stopie trudnosci: 鈔edni

Kaloryczno嗆: 鈔ednia


W這chy

W這chy

Brukselka po w這sku II

Sk豉dniki

800 g brukselki
50 g twardego 鄴速ego sera
4 造磬i tartej bu趾i
szklanka 鄉ietanki lub mleka
4 jaja
2 造磬i t逝szczu
s鏊
cukier
przyprawa curry do smaku

Spos鏏 przygotowania Brukselka po w這sku II

Brukselk oczy軼i, op逝ka, zala wrz帷 wod z dodatkiem cukru, zagotowa pod przykryciem. Nast瘼nie odkry na chwil i gotowa 10—15 min. pod przykryciem. Mi瘯k brukselk odcedzi, ods帷zy i na這篡 do jednoporcjowych naczy 瘸roodpornych wysmarowanych t逝szczem. 妃ietank lub mleko wymiesza z tart bu趾, pozostawi na 5 min., zagotowa mieszaj帷 trzepaczk, pola brukselk, wbi jaja, posypa przyprawami i startym serem; zapiec w gor帷ym piekarniku.

Przepis Brukselka po w這sku II dodany 2009-02-10 10:50

Ocen ten przepis

Średnia ocen: 0
Oddano 0 głosów
Drukuj ten przepis Pole ten przepis innym
Komentarze:
Komentarz:
Podpis:
Teraz ogladasz przepis Brukselka po w這sku II
Zobacz tak瞠 inne Dodatki oraz:

Strona g堯wna

Wszystkie przepisy

Encyklopedia sk豉dnik闚

Poradnik kucharza

O Nas

Dodaj w豉sny przepis

Szukanie zaawansowane

Ciekawe strony

Tapety

Kontakt

Promuj stron

Newsletter

Bezp豉tny newsletter kulinarny, wpisz sw鎩 email!

Sonda

Jak cz瘰to gotujesz?
Codziennie
Co dwa dni
Dwa razy w tygodniu
Raz w tygodniu
Rzadziej ni raz w tygodniu
Rzadziej ni raz w miesi帷u
Nigdy

Losowy sk豉dnik

S鏊
S鏊