Poradnik kucharza

Co wkładamy do święconki?

Święta Wielkanocne to okres, w którym możemy spotkać się z rodziną i zasiąść przy jednym stole spożywając wielkanocne śniadanie. Jednak, aby takie śniadanie można było przygotować, niezbędne jest zrobienie dzień wcześniej (w Wielką Sobotę) święconki. Bardzo często zastanawiamy się, co powinno znajdować się w prawdziwej święconce?...więcej



Strona główna

Wszystkie przepisy

Encyklopedia składników

Poradnik kucharza

O Nas

Dodaj własny przepis

Szukanie zaawansowane

Ciekawe strony

Tapety

Kontakt

Promuj stronę

Newsletter

Bezpłatny newsletter kulinarny, wpisz swój email!

Sonda

Jak często gotujesz?
Codziennie
Co dwa dni
Dwa razy w tygodniu
Raz w tygodniu
Rzadziej niż raz w tygodniu
Rzadziej niż raz w miesiącu
Nigdy

Losowy składnik

Sól
Sól