Poradnik kucharza

Co wkładamy do ¶więconki?

¦więta Wielkanocne to okres, w którym możemy spotkać się z rodzin± i zasi±¶ć przy jednym stole spożywaj±c wielkanocne ¶niadanie. Jednak, aby takie ¶niadanie można było przygotować, niezbędne jest zrobienie dzień wcze¶niej (w Wielk± Sobotę) ¶więconki. Bardzo często zastanawiamy się, co powinno znajdować się w prawdziwej ¶więconce?...więcej



Strona główna

Wszystkie przepisy

Encyklopedia składników

Poradnik kucharza

O Nas

Dodaj własny przepis

Szukanie zaawansowane

Ciekawe strony

Tapety

Kontakt

Promuj stronę

Newsletter

Bezpłatny newsletter kulinarny, wpisz swój email!

Sonda

Jak często gotujesz?
Codziennie
Co dwa dni
Dwa razy w tygodniu
Raz w tygodniu
Rzadziej niż raz w tygodniu
Rzadziej niż raz w miesi±cu
Nigdy

Losowy składnik

M±ka
M±ka