Lód

Lód

Opis Lód

Lód, kostki lodu, kawałki lodu itd. są produktami zamarzania wody. Do celów kulinarnych najlepiej jest stosować wodę przegotowaną. Lód jest nierozłącznym dodatkiem dużej ilości drinków. Bardzo często dodając różnego rodzaju soki, możemy uzyskać kolorowe kostki lodu. Kolorowy lód wygląda bardzo efektownie w przezroczystych drinkach.

Przepisy z tym skladnikiem:

Szum imbiru
Szarlotka na antonówce
Namiętna szarlotka
Fresh pear
Bacardi z colą Cuba Libre
Bacardi Mojito cocktail
Grejpfrutowe orzeźwienie
Komentarze:
Komentarz:
Podpis:
Zobacz także:

Strona główna

Wszystkie przepisy

Encyklopedia składników

Poradnik kucharza

O Nas

Dodaj własny przepis

Szukanie zaawansowane

Ciekawe strony

Tapety

Kontakt

Promuj stronę

Newsletter

Bezpłatny newsletter kulinarny, wpisz swój email!

Sonda

Jak często gotujesz?
Codziennie
Co dwa dni
Dwa razy w tygodniu
Raz w tygodniu
Rzadziej niż raz w tygodniu
Rzadziej niż raz w miesiącu
Nigdy

Losowy składnik

Sok z cytryny
Sok z cytryny