Sok z cytryny

Sok z cytryny

Opis Sok z cytryny

Sok z cytryny jest bardzo kwaśnym sokiem uzyskiwanym z dojrzałych owoców cytryny. Ma on żółtawy mętny kolor. Zawiera te same witaminy oraz mikroelementy co cytryna (dużo witaminy C). Jest używany jako idealny dodatek do wielu potraw. Do celów kulinarnych najlepszy jest świeżo wyciśnięty sok z cytryny.

Przepisy z tym skladnikiem:

Bakłażany z wody
Bakłażany pieczone
Bakłażany po grecku II
Bakłażany nadziewane pieczarkami
Bakłażany nadziewane ryżem
Bakłażany nadziewane warzywami
Bakłażany nadziewane po algiersku I
Komentarze:
Komentarz:
Podpis:
Zobacz także:

Strona główna

Wszystkie przepisy

Encyklopedia składników

Poradnik kucharza

O Nas

Dodaj własny przepis

Szukanie zaawansowane

Ciekawe strony

Tapety

Kontakt

Promuj stronę

Newsletter

Bezpłatny newsletter kulinarny, wpisz swój email!

Sonda

Jak często gotujesz?
Codziennie
Co dwa dni
Dwa razy w tygodniu
Raz w tygodniu
Rzadziej niż raz w tygodniu
Rzadziej niż raz w miesiącu
Nigdy

Losowy składnik

Banan
Banan