Sól

Sól

Opis Sól

Sól, sól kuchenna - stosowana jest jako przyprawa. Sól stosowana do celów kulinarnych to chlorek sodu (NaCl). Występuje w postaci małych, białych kryształków o bardzo zróżnicowanym kształcie. Jest dodawana do przeważaj±cej większo¶ci potraw. Niestety może przyczyniać się do nadci¶nienia.

Przepisy z tym skladnikiem:

Bakłażany smażone
Bakłażany smażone panierowane
Bakłażany smażone w cie¶cie
Bakłażany z wody
Bakłażany pieczone
Bakłażany w ¶mietanie
Bakłażany a'la cesarzowa
Komentarze:
Komentarz:
Podpis:
Zobacz także:

Strona główna

Wszystkie przepisy

Encyklopedia składników

Poradnik kucharza

O Nas

Dodaj własny przepis

Szukanie zaawansowane

Ciekawe strony

Tapety

Kontakt

Promuj stronę

Newsletter

Bezpłatny newsletter kulinarny, wpisz swój email!

Sonda

Jak często gotujesz?
Codziennie
Co dwa dni
Dwa razy w tygodniu
Raz w tygodniu
Rzadziej niż raz w tygodniu
Rzadziej niż raz w miesi±cu
Nigdy

Losowy składnik

M±ka
M±ka