Liczba porcji: 1

Koszt: średni

Czas przygotowania: 10min

Stopień trudnosci: łatwy

Kaloryczność: -


Polska

Polska

Szum imbiru

Szum imbiru
Szum imbiru

Składniki

40ml żubrówka
sok jabłkowy
świeży imbir
lód

Sposób przygotowania Szum imbiru

Świeży imbir obieramy i trzemy na drobnej tarce. Wrzucamy go do szklanki i dolewamy żubrówkę i sok. Mieszamy łyżką lub mieszadełkiem. Całość przecedzamy przez sitko i wlewamy do innej szklanki z lodem.

Przepis Szum imbiru dodany 2009-12-07 01:05

Ocen ten przepis

Średnia ocen: 0
Oddano 0 głosów
Drukuj ten przepis Poleć ten przepis innym
Komentarze:
Komentarz:
Podpis:
Teraz ogladasz przepis Szum imbiru
Zobacz także inne Drinki i alkohole oraz:

Strona główna

Wszystkie przepisy

Encyklopedia składników

Poradnik kucharza

O Nas

Dodaj własny przepis

Szukanie zaawansowane

Ciekawe strony

Tapety

Kontakt

Promuj stronę

Newsletter

Bezpłatny newsletter kulinarny, wpisz swój email!

Sonda

Jak często gotujesz?
Codziennie
Co dwa dni
Dwa razy w tygodniu
Raz w tygodniu
Rzadziej niż raz w tygodniu
Rzadziej niż raz w miesiącu
Nigdy

Losowy składnik

Angostura bitters
Angostura bitters