Liczba porcji: 6-8

Koszt: niski

Czas przygotowania: 1h

Stopie trudnosci: trudny

Kaloryczno嗆: wysoka


Polska

Polska

真r na kie豚asie (lub boczku)

Sk豉dniki

200g kie豚asy (lub boczku)
¼ kg w這szczyzny
szklanka 簑ru
1 ½ l wody
800g ziemniak闚
25g m彗i
z帳ek czosnku
s鏊

Spos鏏 przygotowania 真r na kie豚asie (lub boczku)

Gotujemy wywar z kie豚asy (lub boczku) i warzyw (bez ziemniak闚). Nast瘼nie przecedzamy go, dolewamy 簑r, doprawiamy m彗. Gotujemy ponownie i solimy do smaku. Wk豉damy roztarty z sol czosnek i pokrojony boczek. Podajemy z okraszonymi stopion s這nin ziemniakami.

Przepis 真r na kie豚asie (lub boczku) dodany 2009-12-26 20:01 przez Izka

Ocen ten przepis

Średnia ocen: 0
Oddano 0 głosów
Drukuj ten przepis Pole ten przepis innym
Komentarze:
Komentarz:
Podpis:
Teraz ogladasz przepis 真r na kie豚asie (lub boczku)
Zobacz tak瞠 inne Zupy oraz:

Strona g堯wna

Wszystkie przepisy

Encyklopedia sk豉dnik闚

Poradnik kucharza

O Nas

Dodaj w豉sny przepis

Szukanie zaawansowane

Ciekawe strony

Tapety

Kontakt

Promuj stron

Newsletter

Bezp豉tny newsletter kulinarny, wpisz sw鎩 email!

Sonda

Jak cz瘰to gotujesz?
Codziennie
Co dwa dni
Dwa razy w tygodniu
Raz w tygodniu
Rzadziej ni raz w tygodniu
Rzadziej ni raz w miesi帷u
Nigdy

Losowy sk豉dnik

Sok z cytryny
Sok z cytryny